fbpx

De ce sa alegi clinica estetica
GynMED?

Ca parte a unui centru estetic cuprinzător, medicii noștri specializați te pot ajuta să îți restaurezi aspectul tineresc, să vă reluați frumusețea naturală și să vă îmbunătățiți viața.

Experții noștri au o experiență semnificativă în toate domeniile de proceduri cosmetice, de la injectari cu acid hialuronic și lifting facial până la chirurgie mamară,  liposuctie și reconturuări corporale. Ne-am concentrat, deasemenea, asupra tehnicilor minim invazive în chirurgia cosmetică facială.  Scopul nostru nu este să vă câștigăm pur și simplu ca pe un pacient, ci să stabilim o relație pe termen lung.

 

Sub deviza ”Excelenta prin experienta”, impreuna cu valorile de care dispunem: un ambient plăcut, relaţii interumane prietenoase, respectarea deciziilor sau opţiunilor individuale, disponibilitatea pentru informaţii şi servicii medicale sau conexe, au scopul de a face din sarcina şi naşterea dumneavoastră o experienţă agreabilă şi o amintire dragă.

Dr. Cornelia Pascu

Echipa noastră

Profesionalism și aparatură medicală

Ca parte a unui centru estetic cuprinzător, specialiștii noștri calificați vă pot ajuta să vă restaurați aspectul tineresc, să vă reluați frumusețea naturală și să vă îmbunătățiți viața.

Experții noștri au o experiență semnificativă în toate domeniile de proceduri cosmetice, de la injectari cu acid hialuronic și umpleri faciale până la chirurgie mamară, liposuctie craiova și contururi corporale. Ne-am concentrat, de asemenea, asupra tehnicilor minim invazive în chirurgia cosmetică facială. Scopul nostru nu este să vă câștigăm pur și simplu ca pe un pacient, ci să stabilim o relație pe termen lung.

Urmărim progresul pacienților de la începutul călătoriei lor cu noi și multe dintre rezultatele noastre depășesc asteptarile. Cel mai important aspect al relației doctor-pacient este încrederea. Construim această încredere ascultându-vă problemele, dorintele și motivele care v-au condus la clinica noastră. Folosind cunoștințele și instruirea noastră, colaborăm cu dvs. pentru a elabora un plan de tratament conceput pentru a vă atinge obiectivele în așa fel încât să depășească așteptările dumneavoastră.